Routebeschrijving

Per Auto

Vanaf de A28 komend vanuit richting AmersfoortVolg op knooppunt Rijnsweerd afslag 2 richting De Uithof. Ga na 450 meter RA de N412/Universtiteitsweg op richting de Bilt de Soestdijkseweg op. Rijdt alsmaar rechtdoor tot u LA moet, onder de spoorbaan door. Neem vervolgens de 2e afslag op de rotonde, de Jan Steenlaan in. Ga na de derde straat LA de Jan van Eijcklaan op. De RAVU bevindt zich na 250 meter aan uw linkerzijde.

Vanaf de A27, komend uit de richting HilversumNeem afslag 32 richting Bilthoven. Na 3,6 km gaat U RA Bilthoven in. U rijdt dan de Gezichtslaan op. Aan het eind van de Gezichtslaan (na 1.1 km) gaat U RA de Soestdijkseweg Noord op. Neem na 700 meter de 1e afslag op de rotonde, richting Jan Steenlaan. Ga de derde straat LA de Jan van Eijcklaan op. De RAVU bevindt zich na 250 meter aan uw linkerzijde.

Vanaf de A27, komend uit de richting Den Bosch, BredaAls u over de A27 knooppunt Lunetten passeert bevindt u zich in de ´bak van Amelisweerd´ die u onder het spoor en de snelwegen leidt. Houdt rechts aan richting Amersfoort A28/E30. Neem na 2,7 km afslag 2 richting de Bilt. Ga na 350 meter RA de Universiteitsweg (N412) op ri de Bilt de Soestdijkeseweg op. Rijdt alsmaar rechtdoor tot u LA moet, onder de spoorbaan door. Neem vervolgens de 2e afslag op de rotonde, de Jan Steenlaan in. Ga daarna de derde straat LA de Jan van Eijcklaan op. De RAVU bevindt zich na 250 meter aan uw linkerzijde.

Per openbaar vervoer

Op deze website vindt u de juiste trein- en busverbinding.

Lopend vanaf het station Bilthoven

Aan het eind van het perron steekt u via de brug de spoorbaan over naar de parkeerplaats. Verlaat de parkeerplaats via dezelfde route als de auto's. Sla bij de uitgang LA op de Rembrandtlaan. Na +/- 400 meter ziet u rechts het METS Center. De RAVU bevindt zich achter dit pand, met de ingang aan de Jan van Eijcklaan.

kaart_ravu_bilthoven_ravu_1000

 
 

BezoekadresJan van Eijcklaan 63723 BC Bilthoven