Werken bij de RAVU

Zoek je een baan in de zorg met veel verantwoordelijkheid en werk je graag zelfstandig? Dan ben je bij de RAVU aan het goede adres. Werken bij de RAVU betekent werken in een dynamische omgeving met enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Samen met je teamgenoten zorg je voor een professionele uitoefening van je werkzaamheden. Het betekent ook resultaatgericht werken om de zorgverlening aan patiënten optimaal te laten verlopen.
 
Ontwikkeling
Wij bieden onze medewerkers graag de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en te ontplooien. De RAVU heeft hiervoor een samenwerkingsverband met het naastgelegen METS Center.
 
Voorwaarden
Naast een goed salaris biedt de RAVU een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ambulancezorg (zie hiervoor de actuele vacatures). Ook voor parttimers zijn er goede mogelijkheden om binnen de RAVU werkzaam te zijn.
 
 Stage
Ben je geinteresseerd in de functie van ambulance-verpleegkundige maar wil je graag weten wat dit inhoudt? Meld je aan voor stage en draai een dag mee men een ambulanceteam. Aanmelden kan via personeelszaken@ravu.nl. Klik op onderstaande vacature voor de functie-eisen.
 
Actuele vacatures

 
 
 
Solliciteren

Stuur je sollicitatie, met motivatie en CV naar personeelszaken@ravu.nl of gebruik het sollicitatieformulier van de betreffende vacature.

  klein medewerkers